fredag 29. januar 2010

Bilder

Jeremy og Mallory, first day of Hanukkah
Mallory og Jeremy
Jeremy og Mallory
Mallory, Ron og Jeremy på Seattle Mariner's game (baseball)
Mallory og Staci
Jeremy, Ron og Mallory, New Year's Eve

4 kommentarer:

  1. De ser kjempekoselige ut :) Har du snakka mye med dem?

    SvarSlett
  2. For en søt familie :D Vet du noe mer om dem??

    SvarSlett
  3. Så kjekt! Eg husker kjempegodt korleis det var å bli kjent med vertsfamilien og plassen. Eg gleda meg så sjukt masse, og eg følte at tida gjekk kjempesakte fram til eg skulle reise, men så plutselig var eg her, og no er det ikkje lenge til eg kjem heim. Hjelp! :S Hehe...

    Min første familie var jødiske også, og eg synst det var veldig interessant å lære om ein anna kultur og religion. Eg var med i temple eit par gongar, men eg kunne velge sjølv om eg ville eller ikkje siden eg ikkje er jødisk. Alle seremoniane varer i nesten 2 timer, og 60% av alt som blir sagt er på Hebraisk (eller kva det no heiter:P). Det er litt ironisk for ingen kan faktisk språket, hehe..
    Først tenkte eg at det kom til å bli rart å ikkje feire jul, nett fordi eg hadde ingen plass "å vere" i jula. Eg ville jo helst feire LITT vertfall, og ikkje berre late som det var ein heilt vanlig dag, viss du skjønner? Du er heldig som skal til Miami i jula, det høyrest ut som det blir veldig spennende!
    Uansett, eg bytta vertsfamilie i slutten av november, så eg fekk hverken oppleve Hannukah eller jul hos dei. Eg var veldig glad for å bytte, for ting var egentlig ikkje heilt sånn som det skulle der. No offense, vi passa berre ikkje sammen, så eg flytta inn til familien eg bur med no, og dei er HERLIGE <3 :)

    Lykke til vidare, eg er sikker på at det kjem til å bli eit fantastisk år for deg når den tid kjem. Så lenge er det berre å glede seg, og ikkje tenkt FOR mykje på at tida går sakte, for den gjer egentlig ikkje det :)

    Og sorry, bloggen min gjekk ikkje an å kommentere frå plutselig, så kommenterer frå gamle bloggen min. Uansett, www.lindaemilia.wordpress.com

    SvarSlett
  4. Haha det blei visst eit veldig langt innlegg det her. Sorry!! :P

    SvarSlett